Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 4 Decembrie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Dacă vremea nu este foarte capricioasă încă, azi vor putea avea loc vaccinările de iarnă, igienizarea și curățarea terenului și culturilor. Oferă protecție culturilor acoperindu-le și pregătește capcane pentru rozătoare. Nu sunt recomandate transplanturile și orice fel de tăieri.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Este un moment potrivit pentru a planta culturile de interior, în sere și pe pervazul ferestrei. Cultivarea și prelucrarea solului vor fi permise azi, cât și îndepărtarea reziduurilor de plante și folosirea lor în alcătuirea compostului.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Verifică materialul de plantare, semințele, bulbii și răsadurile și stochează-le pentru plantarea viitoare. Continuă să pregătești terenul pentru sezonul de primăvară, protejează culturile existente și mărește-le rezistența la temperaturile foarte scăzute.

post_thumb_preview
Pentru casă

Activitățile potrivite pentru ziua de azi sunt cele ușoare, care nu necesită mult efort fizic sau multă energie. Din contră, desfășurarea lor va trebui să-ți aducă relaxare și plăcere. Redecorează casa, gătește sau pur și simplu citește o carte bună.

Recomandarea zilei

Luna se află azi sub semnul zodiacal al Scorpionului, recoltele fiind pozitiv influențate. Culturile înființate azi cor produce în abundență, având și un grad ridicat de toleranță a condițiilor de mediu.

Publicat de: 02 iun 2022
Vizualizări: 555
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier