Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 7 Decembrie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Orice lucrare asociată cu plantarea și îngrijirea plantelor, este contraindicată azi. Ocupă-ți timpul doar cu activitățile de curățare a terenului sau a locuinței, iar dacă ai animale de companie, concentrează-ți atenția pe timpul petrecut cu acestea.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Azi nu se recomandă plantarea culturilor de legume, cultivarea solului sau tăierea culturilor de grădină. În schimb poți recolta roadele târzii și-ți poți stabili un plan elaborat pentru sezonul de primăvară, începând cu verificarea stocului le semințe și răsaduri.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Plantele perene trebuie verificate și retrase din circuitul agricol în această perioadă, ele urmând un ciclu în stare de repaus vegetativ. Acestea își vor reveni la viață în primăvară. Florile transplantate vor înflori mai repede, dar vor avea o sensibilitate ridicată, fiind mai fragile.

post_thumb_preview
Pentru casă

În casă este o zi perfectă pentru a planifica o nouă ordine a lucrurilor. Începe anticipat curățenia de iarnă și organizează-ți spațiul așa cum îți dorești, aducând o energie pozitivă în locuința ta. Tot ce este planificat azi, va fi dus la bun sfârșit chiar în această lună.

Recomandarea zilei

Luna Nouă favorizează activitățile zilnice de îngrijire a plantelor, dar și cele desfășurate în gospodărie. Toate planurile vor fi realizate cu succes în cel mai scurt timp.

Publicat de: 02 iun 2022
Vizualizări: 587
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier