Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 8 Decembrie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Activitățile de curățare a culturilor de pomi și legume vor avea un real succes azi. Înlătură ramurile vechi și uscate ale copacilor și îndepărtează lăstarii sălbatici. Colectează frunzele și aplică tratamentele împotriva bolilor și dăunătorilor. Dacă este cazul, înlătură stratul depus de zăpadă.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Este o zi nemaipomenită pentru a te ocupa de necesarul de semințe pentru grădina de primăvară. Între timp, acordă atenție și serei de iarnă, stabilind materialele necesare pentru îngrijirea culturilor existente.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Azi se permite cultivarea plantelor perene de interior, a florilor și culturilor bulboase. Fă un plan bine pus la punct în ceea ce privește amenajarea serei și a locului dedicat plantelor decorative.

post_thumb_preview
Pentru casă

Este o zi perfectă pentru activitățile petrecute în familie, pline de emoție și sentimente. Ai grijă de flori, ieși la plimbare, vizionează un film sau citește o carte bună.

Recomandarea zilei

Luna în Săgetător favorizează activitățile de însămânțare și dezvoltarea culturilor. Energia zilei este una bună și în ceea ce privește relațiile de comunicare și stabilirea unor noi relații.

Publicat de: 02 iun 2022
Vizualizări: 574
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier