Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 1 februarie 2023

post_thumb_preview
Activități generale

În cazul în care vremea pare favorabilă, se recomandă vaccinarea, tăierea, altoirea și tratarea culturilor împotriva dăunătorilor și a bolilor. Este o perioadă nefavorabilă pentru a lucra rădăcinile plantelor sau pentru repararea uneltelor de grădină.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Lucrări recomandate: însămânțarea culturilor de legume, ale căror recolte vor fi destinate pentru depozitare. Acestea vor avea un aport important de vitamine și substanțe benefice asupra organismului. Plantele pot avea zile specifice pentru plantare și dezvoltare.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Este o zi minunată pentru a-ți ocupa timpul cu plantarea de bulbi și răsaduri de plante ornamentale, fie în sere, fie pe pervazul ferestrei. De asemenea semințele de plante perene vor putea fi plantate în răsadnițe, urmând ca în primăvară să fie transplantate. Florile și plantele cu flori vor avea un ritm de creștere mai rapid.

post_thumb_preview
Pentru casă

Pentru că anumite activități azi nu sunt indicate, este mai bine ca în propria locuință să acorzi atenție curățeniei sau preparării bunătăților în bucătărie. De asemenea poți reamenaja cămara pentru a adăuga noi sortimente de conserve.

Recomandarea zilei

Luna se află în creștere sub semnul zodiacal al Gemenilor. Este o zi potrivită pentru a-ți acorda ție timp, sufletului și minții tale, iar apoi să-ți gestionezi planurile pentru a le duce la bun sfârșit.

Publicat de: 24 noi 2022
Vizualizări: 1061
(Voturi: 1, Evaluare: 5.0)
mc visa paypal fancurier