Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 1 februarie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

În cazul în care vremea pare favorabilă, se recomandă vaccinarea, tăierea, altoirea și tratarea culturilor împotriva dăunătorilor și a bolilor. Este o perioadă nefavorabilă pentru a lucra rădăcinile plantelor sau pentru repararea uneltelor de grădină.

post_thumb_preview
Grădina urbană

Lucrări recomandate: însămânțarea culturilor de legume, ale căror recolte vor fi destinate pentru depozitare. Acestea vor avea un aport important de vitamine și substanțe benefice asupra organismului.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Este o zi perfectă pentru a planta bulbi și răsaduri de plante ornamentale, fie în sere, fie pe pervazul ferestrei. De asemenea semințele de plante perene vor putea fi plantate în răsadnițe, urmând ca în primăvară să fie transplantate.

post_thumb_preview
Plante de interior

Pentru că anumite activități azi nu sunt indicate, este mai bine ca în propria locuință să acorzi atenție curățeniei sau preparării bunătăților în bucătărie. De asemenea poți reamenaja cămara pentru a adăuga noi sortimente de conserve.

Pentru începători!

Luna în scădere sub semnul Capricornului favorizează producția unor roade bogate, de calitate, cu un gust și o aromă aparte.

Publicat de: 29 noi 2021
Vizualizări: 613
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .