Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 10 februarie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Timpul zilei de azi va putea fi dedicat modelării culturilor de grădină și a celor din sere. Detectează și distruge cuiburile dăunătorilor. Transplantarea, cultivarea și recoltarea nu vor fi indicate azi. Este posibilă tăierea părților uscate și bolnave ale plantelor.

post_thumb_preview
Grădina urbană

În sera de iarnă, cât și pe pervazul ferestrei vei putea semăna culturile de ierburi aromatice și legume cu creștere rapidă: varza chinezească, ceapa, busuioc sau salată verde. Nu uda plantele în abundență.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Plantele decorative necesită o mai mare atenție. Florile vor putea fi tăiate și pregătire pentru transport și pentru formarea buchetelor și aranjamentelor. Slăbește solul și înlocuiește pământul din ghivece cu un substrat nou și aerisit.

post_thumb_preview
Plante de interior

Energia zilei de azi va putea fi consumată prin activitățile ce necesită un efort fizic intens. Fă curățenie generală în locuința ta, reamenajează camerele, renovează și redecorează. Este un timp favorabil pentru coacerea bunătăților în cuptor.

Pentru începători!

Culturile înființate sub semnul Berbecului nu vor avea o dezvoltare adecvată. Creșterea va fi lentă, iar rezistența la boli și dăunători foarte slabă.

Publicat de: 29 noi 2021
Vizualizări: 348
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .