Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 10 februarie 2023

post_thumb_preview
Activități generale

Timpul zilei de azi va putea fi dedicat modelării culturilor de grădină și a celor din sere. Detectează și distruge cuiburile dăunătorilor. Transplantarea, cultivarea și recoltarea nu vor fi indicate azi. Este posibilă tăierea părților uscate și bolnave ale plantelor.

post_thumb_preview
Grădina de legume

În sera de iarnă, cât și pe pervazul ferestrei vei putea semăna culturile de ierburi aromatice și legume cu creștere rapidă: varza chinezească, ceapa, busuioc sau salată verde. Nu uda plantele în abundență.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Plantele decorative necesită o mai mare atenție. Florile vor putea fi tăiate și pregătire pentru transport și pentru formarea buchetelor și aranjamentelor. Slăbește solul și înlocuiește pământul din ghivece cu un substrat nou și aerisit.

post_thumb_preview
Pentru casă

Energia zilei de azi va putea fi consumată prin activitățile ce necesită un efort fizic intens. Fă curățenie generală în locuința ta, reamenajează camerele, renovează și redecorează. Este un timp favorabil pentru coacerea bunătăților în cuptor.

Recomandarea zilei

Sub semnul Balanței este recomandat să plantăm și să însămânțăm diferite culturi, însă doar florile și plantele cu flori se vor dezvolta rapid și viguros. Este o zi potrivită pentru mișcare în aer liber.

Publicat de: 24 noi 2022
Vizualizări: 600
(Voturi: 1, Evaluare: 5.0)
mc visa paypal fancurier