Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 11 februarie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Este o zi nemaipomenită pentru a-ți stabili necesarul de plante pe care ți le dorești în grădină în primăvara aceasta. Vizitează pepiniera care-ți este la îndemână și orientează-te și după brăduleții superbi pentru iarna aceasta. Verifică starea uneltelor de grădinărit și fă o listă cu ceea ce îți lipsește.

post_thumb_preview
Grădina urbană

Având în vedere tranziția Lunii de la o fază la alta este indicat să lăsăm deoparte însămânțarea și plantarea culturilor de grădină, în ciuda influenței favorabile a Taurului. Limitează-te la curățarea serei și pregătirea terenului pentru răsaduri.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Ia în considerare particularitățile acestei zile, în ceea ce privește energia. Organizează culturile din seră și de pe pervazul ferestrei, acordându-le grija necesară și adăpostindu-le de frigul care încă se face simțit.

post_thumb_preview
Plante de interior

Azi e bine să-ți dedici timpul doar activităților casnice ușoare, care nu necesită mult efort fizic: fă curățenie, șterge praful, decorează camere și plantează culturile ornamentale.

Pentru începători!

Deși Luna se află sub semnul Taurului fertil, ziua de azi are o energie instabilă. Astfel trebuie amânată înființarea culturilor pentru a evita subdezvoltarea acestora.

Publicat de: 29 noi 2021
Vizualizări: 412
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .