Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 11 februarie 2023

post_thumb_preview
Activități generale

Este o zi nemaipomenită pentru a-ți stabili necesarul de plante pe care ți le dorești în grădină în primăvara aceasta. Vizitează pepiniera care-ți este la îndemână și orientează-te și după brăduleții superbi pentru iarna aceasta. Verifică starea uneltelor de grădinărit și fă o listă cu ceea ce îți lipsește.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Având în vedere tranziția Lunii de la o fază la alta este indicat să lăsăm deoparte însămânțarea și plantarea culturilor de grădină, în ciuda influenței favorabile a Taurului. Limitează-te la curățarea serei și pregătirea terenului pentru răsaduri.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Ia în considerare particularitățile acestei zile, în ceea ce privește energia. Organizează culturile din seră și de pe pervazul ferestrei, acordându-le grija necesară și adăpostindu-le de frigul care încă se face simțit.

post_thumb_preview
Pentru casă

Azi e bine să-ți dedici timpul doar activităților casnice ușoare, care nu necesită mult efort fizic: fă curățenie, șterge praful, decorează camere și plantează culturile ornamentale.

Recomandarea zilei

Deși Luna se află sub semnul Balanței ziua de azi are o energie benefică. Aceasta vizează cel mai mult dezvoltarea armonioasă a plantelor cu flori, dar și a celor care formează tulpini viguroase și frunze.

Publicat de: 24 noi 2022
Vizualizări: 713
(Voturi: 1, Evaluare: 5.0)
mc visa paypal fancurier