Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 12 februarie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Curăță trunchiurile copacilor de scoarța uscată și exfoliată și înlătură ramurile bolnave prin tăiere. Este favorabilă irigarea și administrarea îngrășămintelor minerale, în cantități moderate. Nu se recomandă tratamentele împotriva dăunătorilor, prin pulverizare.

post_thumb_preview
Grădina urbană

Este un moment ideal pentru a semăna noi culturi de legume în sere. În grădina de pe pervazul ferestrei, te vei putea ocupa de plantarea unor soiuri de legume, ce se pretează dezvoltării în ghivece. Abține-te de la tăiere și pulverizare.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Dacă iubești florile, trebuie să profiți de acest moment pentru a planta soiurile potrivite sezonului de iarnă, în special cele perene. Solul are și el nevoie de îngrijire, fiind benefică aplicarea pansamentelor ce vor proteja terenul de temperaturile scăzute ale iernii.

post_thumb_preview
Plante de interior

Activitățile casnice de rutină vor avea un real succes azi: curățenia, spălarea și reamenajarea locuinței. Este un moment bun și pentru gătit, în special pentru prepararea deliciilor în cuptor. Pentru plantele de interior efectuează irigarea și aplicare îngrășămintelor minerale.

Pentru începători!

A 9-a zi lunară, cu Luna sub semnul Taurului fertil, oferă un flux puternic de energie acestei perioade, pe 12 februarie fiind indicate aproape toate activitățile de grădinărit.

Publicat de: 29 noi 2021
Vizualizări: 348
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .