Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 13 februarie 2023

post_thumb_preview
Activități generale

În această zi transplantările și tăierea arborilor sunt în totalitate interzise. Lucrările de grădină rămase sunt posibile dacă vremea permite. Acestea pot fi vaccinările de iarnă, altoirea, manipularea retenției de apă și eliminarea zăpezii.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Azi plantarea culturilor de legume și verdeață se poate face în sere sau pe pervazul ferestrei. Poți planta culturi de ceapă, țelină, sfeclă, cât și busuioc sau pătrunjel. În zonele sudice vei putea planta răsaduri de vinete, roșii și ardei.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Este o zi perfectă pentru plantarea răsadurilor și bulbilor de plante perene, dar și pentru tăierea florilor. Buchetele își vor păstra prospețimea timp îndelungat și vor fi nemaipomenite pentru transport. Transplantarea va trebui evitată.

post_thumb_preview
Pentru casă

În locuința ta este perfect dacă vei acorda atenție treburilor casnice, precum spălarea rufelor, curățenia și plantarea pe pervazul ferestrei. Implică membrii familiei în activitățile gospodărești, dobândind un rezultat mult mai bun.

Recomandarea zilei

Încă o zi sub semnul zodiacal al Scorpionului, perfectă pentru lucrările de grădină. Luna aduce influențe pozitive în ceea ce privește creșterea viguroasă și dezvoltarea plantelor cu recolte de lungă durată.

Publicat de: 24 noi 2022
Vizualizări: 625
(Voturi: 1, Evaluare: 5.0)
mc visa paypal fancurier