Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 14 februarie 2023

post_thumb_preview
Activități generale

Lucrări recomandate: plantarea răsadurilor de căpșuni în zone protejate de îngheț, curățarea sanitară a culturilor ornamentale perene și aplicarea tratamentelor împotriva dăunătorilor. Tunderea pomilor fructiferi este nefavorabilă.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Este o zi potrivită pentru plantarea culturilor de grădină: legume sau ierburi aromatice. În sere vei putea cultiva soiuri de ridichi timpurii, varză chinezească și ceapă. Nu uda culturile în abundență.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Dacă azi ai în plan să cultivi noi plante ornamentale, optează pentru culturile de liane decorative. În sere sau în interiorul locuinței vei putea planta trandafiri și alte tipuri de flori. Nu este favorabilă udarea culturilor.

post_thumb_preview
Pentru casă

Este o zi neutră în ceea ce privește activitățile gospodărești. Dedică-ți timpul curățeniei, spălării ferestrelor și eliminării lucrurilor inutile din casă. Dacă-ți place să gătești, azi vor avea un real succes preparatele coapte în cuptorul casei tale.

Recomandarea zilei

Luna se află sub semnul zodiacal al Săgetătorului. Culturile înființate azi vor oferi recolte foarte bogate și vor dezvolta un sistem radicular viguros și sănătos.

Publicat de: 24 noi 2022
Vizualizări: 864
(Voturi: 1, Evaluare: 5.0)
mc visa paypal fancurier