Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 14 februarie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Lucrări recomandate: plantarea răsadurilor de căpșuni în zone protejate de îngheț, curățarea sanitară a culturilor ornamentale perene și aplicarea tratamentelor împotriva dăunătorilor. Tunderea pomilor fructiferi este nefavorabilă.

post_thumb_preview
Grădina urbană

Este o zi potrivită pentru plantarea culturilor de grădină: legume sau ierburi aromatice. În sere vei putea cultiva soiuri de ridichi timpurii, varză chinezească și ceapă. Nu uda culturile în abundență.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Dacă azi ai în plan să cultivi noi plante ornamentale, optează pentru culturile de liane decorative. În sere sau în interiorul locuinței vei putea planta trandafiri și alte tipuri de flori. Nu este favorabilă udarea culturilor.

post_thumb_preview
Plante de interior

Este o zi neutră în ceea ce privește activitățile gospodărești. Dedică-ți timpul curățeniei, spălării ferestrelor și eliminării lucrurilor inutile din casă. Dacă-ți place să gătești, azi vor avea un real succes preparatele coapte în cuptorul casei tale.

Pentru începători!

Luna se află sub semnul zodiacal al Vărsătorului. Culturile înființate azi vor oferi recolte în abundență și vor dezvolta un sistem radicular viguros și sănătos.

Publicat de: 29 noi 2021
Vizualizări: 365
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .