Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 20 februarie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Azi recomandăm să amâni plantarea culturilor de grădină, cât și a celor pe care intenționai să le crești pe pervazul ferestrei, în ghivece. De asemenea va trebui să eviți udarea plantelor și fertilizarea acestora. În schimb este indicat să te ocupi de prelucrarea solului: slăbirea, aratul, cât și controlul bolilor și dăunătorilor.

post_thumb_preview
Grădina urbană

Îmbunătățește calitatea terenului și restabilește ordinea în sere. Dezinfectează structurile de sol din grădină sau seră și depozitează recoltele într-un mediu ferit de îngheț. Sunt excluse fertilizarea și irigarea culturilor.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Este o zi favorabilă pentru curățarea culturilor de plante ornamentale, îndepărtând lăstarii vechi și uscați și tăind florile pentru crearea buchetelor. Sapă bulbii și depozitează-i în siguranță, până la următoarea plantare. Abține-te de la udare, fertilizare și înființarea noilor culturi.

post_thumb_preview
Plante de interior

Nu este o zi bună pentru a desfășura activități ce necesită mult efort fizic. Ocupă-te de activități ce-ți fac plăcere, cum ar fi pregătirea bunătăților de patiserie, în cuptorul casei, sau îngrijirea plantelor de interior.

Pentru începători!

Luna nu favorizează activitățile de grădinărit ce vizează plantarea, udarea și fertilizarea culturilor. Alocă timpul necesar prelucrării solului, îmbunătățind calitatea acestuia și îngrijește plantele de interior.

Publicat de: 29 noi 2021
Vizualizări: 408
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .