Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 21 februarie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Este o zi favorabilă pentru dezinfectarea serelor și pentru aplicarea tratamentelor împotriva bolilor și dăunătorilor. Poți înființa noi culturi de conifere și de arbori de foioase, putând planta și butași de viță de vie. Nu este recomandată tăierea.

post_thumb_preview
Grădina urbană

Activitățile recomandate: plantarea, transplantarea, aplicarea tratamentelor pentru eliminarea dăunătorilor și a bolilor, plivitul și curățarea terenului. Îmbogățește solul prin aplicarea îngrășămintelor. Plantează culturile de anason, pătrunjel, mărar și ardei iute.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Este o perioadă bună pentru a planta culturile perene de plante ornamentale. Organizează sera în funcție de felul de creștere al plantelor, sapă bulbii și curăță terenul de dăunători. Aplică îngrășămintele necesare.

post_thumb_preview
Plante de interior

Nu este o zi favorabilă pentru organizarea și plănuirea unor noi afaceri, deoarece aceste discuții pot perturba armonia în casă. Este un moment excelent pentru a petrece timp împreună cu prietenii și familia. Organizați o călătorie în aer liber.

Pentru începători!

Este a 17-a zi din ciclul lunar, ceea ce aduce influențe pozitive în ceea ce privește activitățile de grădinărit. Luna în Fecioară aduce beneficii în dezvoltarea plantelor decorative.

Publicat de: 29 noi 2021
Vizualizări: 356
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .