Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 21 februarie 2023

post_thumb_preview
Activități generale

Este o zi favorabilă pentru dezinfectarea serelor și pentru aplicarea tratamentelor împotriva bolilor și dăunătorilor. Poți înființa noi culturi de conifere și de arbori de foioase, putând planta și butași de viță de vie. Nu este recomandată tăierea.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Activitățile recomandate: plantarea, transplantarea, aplicarea tratamentelor pentru eliminarea dăunătorilor și a bolilor, plivitul și curățarea terenului. Îmbogățește solul prin aplicarea îngrășămintelor. Plantează culturile de anason, pătrunjel, mărar și ardei iute.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Este o perioadă bună pentru a planta culturile perene de plante ornamentale. Organizează sera în funcție de felul de creștere al plantelor, sapă bulbii și curăță terenul de dăunători. Aplică îngrășămintele necesare.

post_thumb_preview
Pentru casă

Nu este o zi favorabilă pentru organizarea și plănuirea unor noi afaceri, deoarece aceste discuții pot perturba armonia în casă. Este un moment excelent pentru a petrece timp împreună cu prietenii și familia. Organizați o călătorie în aer liber.

Recomandarea zilei

Luna în creștere ne aduce influențe pozitive în ceea ce privește activitățile de grădinărit. Luna în Pești aduce beneficii în dezvoltarea plantelor decorative.

Publicat de: 29 noi 2021
Vizualizări: 915
(Voturi: 1, Evaluare: 5.0)
mc visa paypal fancurier