Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 22 februarie 2023

post_thumb_preview
Activități generale

Lucrări recomandate azi: plantarea și transplantarea arbuștilor ornamentali, a butașilor de viță de vie și a plantelor fructifere. Este admisă tăierea de orice fel, cât și aplicarea tratamentelor pentru combaterea dăunătorilor.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Azi sunt favorabile activități ca plantarea culturilor de leguminoase și plante verzi, cât și a culturilor de rădăcini. Plantarea poate avea lor în serele de iarnă sau pe pervazul ferestrei, udând plantele în mod regulat.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Este o zi perfectă pentru plantarea trandafirilor, arbuștilor ornamentali și a plantelor cățărătoare decorative. Culturile pot fi tăiate pentru modelarea coroanei sau tratate împotriva bolilor și dăunătorilor.

post_thumb_preview
Pentru casă

În locuința ta vei putea să-ți concentrezi atenția pe curățenie, spălarea ferestrelor, cât și redecorare, activități ce vor împrospăta energia casei tale. Dacă te gândești să gătești, preparatele dulci în cuptor vor avea un real succes.

Recomandarea zilei

Luna în Berbec este un indicator al timpului favorabil pentru plantarea plantelor fructifere, cât și pentru colectarea recoltelor și a depozitarea acestora prin conservare.

Publicat de: 24 noi 2022
Vizualizări: 1015
(Voturi: 1, Evaluare: 5.0)
mc visa paypal fancurier