Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 22 februarie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Lucrări recomandate azi: plantarea și transplantarea arbuștilor ornamentali, a butașilor de viță de vie și a plantelor medicinale. Este admisă tăierea de orice fel, cât și aplicarea tratamentelor pentru combaterea dăunătorilor.

post_thumb_preview
Grădina urbană

Azi sunt favorabile activități ca plantarea culturilor de leguminoase și plante verzi, cât și a culturilor de rădăcini. Plantarea poate avea lor în serele de iarnă sau pe pervazul ferestrei, udând plantele în mod regulat.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Este o zi perfectă pentru plantarea trandafirilor, arbuștilor ornamentali și a plantelor cățărătoare decorative. Culturile pot fi tăiate pentru modelarea coroanei sau tratate împotriva bolilor și dăunătorilor.

post_thumb_preview
Plante de interior

În locuința ta vei putea să-ți concentrezi atenția pe curățenie, spălarea ferestrelor, cât și redecorare, activități ce vor împrospăta energia casei tale. Dacă te gândești să gătești, preparatele dulci în cuptor vor avea un real succes.

Pentru începători!

Luna în Balanță este un semn de fertilitate medie, oferind plantelor recolte bogate și de lungă durată, cu fructe mari și gustoase.

Publicat de: 29 noi 2021
Vizualizări: 434
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .