Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 23 februarie 2023

post_thumb_preview
Activități generale

Este o zi favorabilă pentru majoritatea lucrărilor de grădinărit: plantarea/transplantarea culturilor de fructe, a arborilor și arbuștilor ornamentali, tăierea rădăcinilor, dar și a ramurilor în vederea modelării coroanei. Evită tratarea culturilor prin aplicarea soluțiilor împotriva dăunătorilor.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Este un moment prielnic pentru plantarea culturilor legumicole, în special a cartofilor. Timpul este de asemenea favorabil pentru însămânțarea ierburilor aromatice, cât și a plantelor utile pentru hrana animalelor.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Lucrări recomandate: plantarea florilor bulboase, a tufelor de trandafiri și a altor soiuri de plante ornamentale perene sau bienale. De asemenea este indicat să dedicați atenție irigării moderate, fertilizării și tăierii.

post_thumb_preview
Pentru casă

Este o zi cu o energie slabă în ceea ce privește activitățile ce necesită mult efort fizic și concentrare. Treburile zilnice vor fi duse la bun sfârșit, ba chiar și planurile de a găti bunătăți în cuptor, vor aduce mulțumire.

Recomandarea zilei

Luna se află în creștere sub semnul Berbecului, fapt ce va aduce influențe pozitive asupra recoltelor. Culturile înființate azi vor produce roade în abundență, de bună calitate și cu posibilitate îndelungată de depozitare.

Publicat de: 24 noi 2022
Vizualizări: 978
(Voturi: 1, Evaluare: 5.0)
mc visa paypal fancurier