Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 24 februarie 2023

post_thumb_preview
Activități generale

Azi sunt recomandate activități precum plantarea culturilor de plante cățărătoare, decorative, cu liane lungi. Este posibilă aplicarea tratamentelor împotriva bolilor și dăunătorilor, precum și tăierea rădăcinilor și a ramurilor.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Este un moment ideal pentru a pregăti semințele înainte de plantarea de primăvară. Ocupă-te și de calitatea solului, pregătind terenul prin eliminarea buruienilor și a resturilor vegetale, cât și prin fertilizarea și irigarea corespunzătoare.

post_thumb_preview
Grădina de flori

În grădina de flori se recomandă hrănirea și udarea moderată a solului, plantarea florilor, cât și a culturilor urcătoare de plante ornamentale. Azi sunt de evitat lucrările ca transplantarea și divizarea bulbilor.

post_thumb_preview
Pentru casă

Ziua favorizează treburile casnice. Printre acestea se numără spălatul rufelor, curățenia generală, cât și reparațiile minore. Nu abuzați de capacitățile fizice și nu vă depășiți limitele, deoarece rezultatul nu va fi unul favorabil.

Recomandarea zilei

Luna sub semnul zodiacal al Taurului, influențează dezvoltarea culturilor semănate, acestea dobândind o bună rezistență, oferind în același timp recolte abundente și roade delicioase.

Publicat de: 24 noi 2022
Vizualizări: 993
(Voturi: 1, Evaluare: 5.0)
mc visa paypal fancurier