Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 25 februarie 2023

post_thumb_preview
Activități generale

Este un moment bun să-ți concentrezi atenția pe aplicarea soluțiilor de combatere a bolilor și dăunătorilor, în special pentru culturile de plante cățărătoare. Este posibilă prelucrarea solului prin aplicarea îngrășămintelor și prin eliminarea buruienilor.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Este prielnic ca azi să înființezi noi culturi de grădină, precum a celor legumicole. Vei putea planta răsaduri viguroase, dar va trebui să acorzi atenție și fertilizării și combaterii bolilor și a dăunătorilor. Plantarea și transplantarea sunt interzise.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Ziua de azi este favorabilă pentru a planta diferite specii de plante florale ornamentale. Se recomandă culturile cățărătoare, decorative, cărora li se va oferi totodată necesarul de substanțe hrănitoare.

post_thumb_preview
Pentru casă

Este o perioadă foarte bună pentru a te ocupa și de treburile casnice. Spală geamurile și rufele, acordă atenție reparațiilor minore și redecorează interiorul camerelor, îmbunătățind fluxul energetic. Principalul este ca toate acestea să fie făcute din plăcere și cu multă armonie. Nu te ocupa de preparatul bunătăților în cuptor.

Recomandarea zilei

Luna în creștere în Taur va asigura recolte demne de admirație, culturile înființate azi dezvoltându-se sănătos și viguros. plantele vor fi rezistente la boli și dăunători, cât și la condițiile meteo nefavorabile.

Publicat de: 29 noi 2021
Vizualizări: 957
(Voturi: 1, Evaluare: 5.0)
mc visa paypal fancurier