Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 3 februarie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Este o zi potrivită pentru tăierea ramurilor uscate ale culturilor de pomi fructiferi. Controlul dăunătorilor va avea un real succes. Butașii aleși pentru replantare vor avea un bun sistem radicular, ceea ce va ajuta la obținerea unor recolte abundente.

post_thumb_preview
Grădina urbană

Este timpul pentru a înmuia semințele înainte de plantare, astfel culturile vor deveni mult mai rezistente la boli. Răsadurile cresc rapid, iar fructele vor fi potrivite pentru depozitarea pe termen lung.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Activitățile ce vizează semințele și bulbii vor fi indicate pentru ziua de azi. Transplantarea florilor de interior va ajuta la creșterea și dezvoltarea acestora, obținând inflorescențe de o rară frumusețe. Fertilizează solul pentru a îmbunătăți sănătatea plantelor.

post_thumb_preview
Plante de interior

Nu este recomandat să îți faci planuri noi. Continuă cu activitățile obișnuite, fără a face schimbări importante. Comunică eficient cu cei din jur și organizează activități în grup ce vor aduce rezultate nemaipomenite.

Pentru începători!

Luna aflată sub semnul zodiacal al Capricornului nu promite obținerea unor recolte foarte bogate. Energia plantelor este regăsită în sistemul radicular, ceea ce permite lucrarea substratului, adăugându-i substanțe nutritive.

Publicat de: 29 noi 2021
Vizualizări: 360
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .