Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 3 februarie 2023

post_thumb_preview
Activități generale

Este o zi potrivită pentru tăierea ramurilor uscate ale culturilor de pomi fructiferi. Controlul dăunătorilor va avea un real succes. Butașii aleși pentru replantare vor avea un bun sistem radicular, ceea ce va ajuta la obținerea unor recolte abundente. În schimb nu este o zi bună pentru culegerea recoltelor.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Este timpul pentru a înmuia semințele înainte de plantare, astfel culturile vor deveni mult mai rezistente la boli. Răsadurile cresc rapid, iar fructele vor fi potrivite pentru depozitarea pe termen lung. Plantele vor avea un randament foarte bun de creștere.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Activitățile ce vizează semințele și bulbii vor fi indicate pentru ziua de azi. Transplantarea florilor de interior va ajuta la creșterea și dezvoltarea acestora, obținând inflorescențe de o rară frumusețe. Fertilizează solul pentru a îmbunătăți sănătatea plantelor. Curăță plantele ornamentale de părțile uscate și bolnave.

post_thumb_preview
Pentru casă

Nu este recomandat să îți faci planuri noi. Continuă cu activitățile obișnuite, fără a face schimbări importante. Comunică eficient cu cei din jur și organizează activități în grup ce vor aduce rezultate nemaipomenite. Nu te lăsa copleșit de vremea rece de afară. Profită la maxim de fiecare clipă a zilei de azi.

Recomandarea zilei

Luna aflată sub semnul zodiacal al Racului ne permite ca azi să desfășurăm tot felul de activități de grădinărit. Udă, plantează, însămânțează, curăță culturile, pentru că toate vor aduce doar beneficii culturilor.

Publicat de: 29 noi 2021
Vizualizări: 642
(Voturi: 1, Evaluare: 5.0)
mc visa paypal fancurier