Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 4 februarie 2023

post_thumb_preview
Activități generale

Azi este indicat să îți faci timp pentru plantarea și însămânțarea noilor culturi de legume și flori. Acestea vor beneficia de o dezvoltare și creștere rapidă, cu rădăcini viguroase și puternice. Nu este recomandat să incluzi fertilizarea în activitatea ta de azi.

post_thumb_preview
Grădina de legume

În grădina de legume ocupă-te de eliminarea bolilor și dăunătorilor, cât și de curățarea terenului de buruieni și de rămășițele plantelor putrezite. Depozitarea fructelor va fi de ajutor, cât și pregătirea răsadurilor pentru plantarea de primăvară.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Depozitează plantele decorative pentru a le feri de îngheț și taie florile pentru transport și pentru alcătuirea buchetelor. Florile și plantele cu flori pot fi plantate azi, iar îndepărtarea buruienilor și uscăciunilor va spori dezvoltarea lor.

post_thumb_preview
Pentru casă

O mică curățenie în gospodărie este binevenită. Șterge praful, spală ferestrele și reamenajează camerele. Dacă te gândești să prepari ceva bun în cuptor, concentrează-te pe deliciile dulci. Evită să împrumuți bani pentru că s-ar putea să nu-i mai recuperezi.

Recomandarea zilei

Luna este sub guvernarea zoidei Leu, perioada fiind potrivită pentru evaluarea reușitelor tale din ultimul timp. Înțelege cauza eșecurilor și trage concluzii ce te vor ajuta să evoluezi.

Publicat de: 24 noi 2022
Vizualizări: 706
(Voturi: 1, Evaluare: 5.0)
mc visa paypal fancurier