Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 4 februarie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Azi nu este necesar să-ți faci planuri pentru înființarea de noi culturi. Plantele se vor dezvolta slab, ceea ce înseamnă ca această activitate va trebui amânată. Este recomandat să acorzi atenție îngrijirii plantelor.

post_thumb_preview
Grădina urbană

În grădina de legume ocupă-te de eliminarea bolilor și dăunătorilor, cât și de curățarea terenului de buruieni și de rămășițele plantelor putrezite. Depozitarea fructelor va fi de ajutor, cât și pregătirea răsadurilor pentru plantarea de primăvară.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Depozitează plantele decorative pentru a le feri de îngheț și taie florile pentru transport și pentru alcătuirea buchetelor.

post_thumb_preview
Plante de interior

O mică curățenie în gospodărie este binevenită. Șterge praful, spală ferestrele și reamenajează camerele. Dacă te gândești să prepari ceva bun în cuptor, concentrează-te pe deliciile dulci. Evită să împrumuți bani pentru că s-ar putea să nu-i mai recuperezi.

Pentru începători!

Luna trece sub guvernarea Vărsătorului, perioada fiind potrivită pentru evaluarea reușitelor tale din ultimul timp. Înțelege cauza eșecurilor și trage concluzii ce te vor ajuta să evoluezi.

Publicat de: 29 noi 2021
Vizualizări: 416
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .