Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 5 februarie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Este o zi destinată lucrărilor de pregătire a terenului pentru plantarea de primăvară, a aplicării tratamentelor pentru combaterea dăunătorilor și a bolilor, cât și pentru formarea culturilor de plante ornamentale. Nu este recomandată irigarea sau fertilizarea.

post_thumb_preview
Grădina urbană

Acordă atenție slăbirii solului, eliminării buruienilor și a resturilor vegetative și recoltării legumelor pentru depozitare. Pulverizează culturile pentru eliminarea bolilor și dăunătorilor, dar evită udarea și fertilizarea acestora.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Este o zi potrivită pentru plivirea terenului, dezgroparea bulbilor ce urmează a fi depozitați pe timpul iernii și tăierea florilor pentru formarea buchetelor ce vor impresiona prin culoare și parfum. Fertilizarea și irigarea vor fi amânate.

post_thumb_preview
Plante de interior

Răsfață-ți familia cu deliciile pregătite în casă și acordă atenție grădinii din interiorul locuinței tale. Vor fi aplicate recomandările potrivite pentru grădina de flori.

Pentru începători!

Luna în Vărsător favorizează plantarea soiurilor decorative de flori și arbuști, înființarea altor culturi, respectiv a celor de fructe și legume, nefiind recomandată.

Publicat de: 29 noi 2021
Vizualizări: 524
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .