Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 5 februarie 2023

post_thumb_preview
Activități generale

Este o zi destinată lucrărilor de pregătire a terenului pentru plantarea de primăvară, a aplicării tratamentelor pentru combaterea dăunătorilor și a bolilor, cât și pentru formarea culturilor de plante ornamentale. Nu este recomandată irigarea sau fertilizarea.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Acordă atenție slăbirii solului, eliminării buruienilor și a resturilor vegetative și recoltării legumelor pentru depozitare. Pulverizează culturile pentru eliminarea bolilor și dăunătorilor, dar evită udarea și fertilizarea acestora.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Este o zi potrivită pentru plivirea terenului, dezgroparea bulbilor ce urmează a fi depozitați pe timpul iernii și tăierea florilor pentru formarea buchetelor ce vor impresiona prin culoare și parfum. Fertilizarea și irigarea vor fi amânate.

post_thumb_preview
Pentru casă

Răsfață-ți familia cu deliciile pregătite în casă și acordă atenție grădinii din interiorul locuinței tale. Vor fi aplicate recomandările potrivite pentru grădina de flori.

Recomandarea zilei

Luna în Leu favorizează plantarea soiurilor de plante decorative cu flori, cât și de arbuști, înființarea altor culturi. Este un timp potrivit pentru dezvoltarea și colectarea fructelor și depozitarea lor prin congelare.

Publicat de: 24 noi 2022
Vizualizări: 795
(Voturi: 1, Evaluare: 5.0)
mc visa paypal fancurier