Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 6 februarie 2023

post_thumb_preview
Activități generale

Fă-ți timp pentru a planta și transplanta culturi de plante de interior, tufe ornamentale sau arbori decorativi, cât și pentru amenajarea peluzei. Este posibilă și tăierea butașilor, inocularea, cât și curățarea culturilor de grădină.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Începe să cureți terenul grădinii prin eliminarea buruienilor prin smulgere, slăbirea solului, udarea cât și aplicarea fertilizatoarelor. Este recomandat să plantezi noi culturi de legume, ale căror recolte vor fi bogate și pline de vitamine.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Această zi nu este favorabilă pentru fertilizarea, slăbirea și mulcirea solului, cât și pentru efectuarea procesului de irigare. Este o zi de succes pentru transplantarea și înmulțirea plantelor perene, cât și pentru săparea bulbilor.

post_thumb_preview
Pentru casă

În bucătărie evită gătitul prin coacere. Te vei putea ocupa de pregătirea conservelor de legume și fructe pentru perioada iernii. Acordă atenția cuvenită plantelor din interiorul casei, ghidându-te după recomandările pentru grădina de flori.

Recomandarea zilei

Luna în Leu favorizează fertilitatea plantelor. Semănatul în această perioadă ajută la formarea rădăcinilor puternice, stabile, dar și la rezultarea unor recolte abundente de fructe suculente și delicioase. Nu este recomandat să fertilizezi culturile azi.

Publicat de: 24 noi 2022
Vizualizări: 724
(Voturi: 1, Evaluare: 5.0)
mc visa paypal fancurier