Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 8 februarie 2023

post_thumb_preview
Activități generale

Plantează și transplantează toate culturile destinate sezonului de primăvară. Este posibilă plantarea arbuștilor și a arborilor, care își vor forma un bun sistem radicular, cât și un trunchi puternic. Coroana lor va fi încărcată de frunze și flori.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Este o zi eficientă pentru organizarea serei, înființând culturi de plante medicinale, usturoi, cât și alte legume, ce pot fi plantate și în teren deschis, în cazul în care vremea permite acest lucru. Nu se recomandă recoltarea și depozitarea legumelor rădăcinoase.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Este momentul să ai grijă de plantele ornamentale, în special în ceea ce privește combaterea bolilor și dăunătorilor. Plantează bulbi de flori anuale și perene, dar amână plantarea soiurilor de liane ornamentale.

post_thumb_preview
Pentru casă

Ziua de azi este ideală pentru călătorii în aer liber și noi experiențe ce-ți aduc bucurie. În gospodărie îți poți ocupa timpul cu prepararea deliciilor pentru cămara de iarnă, dar și cu îngrijirea florilor de interior.

Recomandarea zilei

Este descendent de luna în zodia Fecioară. Această fază a lunii ce aduce multă energie acestei zile, creând confort și sporind forța vitală a omului. Astfel sunt recomandate cam toate tipurile de activități de grădinărit.

Publicat de: 24 noi 2022
Vizualizări: 704
(Voturi: 1, Evaluare: 5.0)
mc visa paypal fancurier