Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 8 februarie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Plantează și transplantează toate culturile destinate sezonului de primăvară. Este posibilă plantarea arbuștilor și a arborilor, care își vor forma un bun sistem radicular, cât și un trunchi puternic. Coroana lor va fi încărcată de frunze și flori.

post_thumb_preview
Grădina urbană

Este o zi eficientă pentru organizarea serei, înființând culturi de plante medicinale, usturoi, cât și alte legume, ce pot fi plantate și în teren deschis, în cazul în care vremea permite acest lucru. Nu se recomandă recoltarea și depozitarea legumelor rădăcinoase.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Este momentul să ai grijă de plantele ornamentale, în special în ceea ce privește combaterea bolilor și dăunătorilor. Plantează bulbi de flori anuale și perene, dar amână plantarea soiurilor de liane ornamentale.

post_thumb_preview
Plante de interior

Ziua de azi este ideală pentru călătorii în aer liber și noi experiențe ce-ți aduc bucurie. În gospodărie îți poți ocupa timpul cu prepararea deliciilor pentru cămara de iarnă, dar și cu îngrijirea florilor de interior.

Pentru începători!

Luna în creștere în Pești și influența lui Venus, aduce multă energie acestei zile, creând confort și sporind forța vitală a omului.

Publicat de: 29 noi 2021
Vizualizări: 404
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .