Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 9 februarie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Plantarea nu este dorită în această zi, deoarece culturile vor fi slab dezvoltate, iar creșterea va fi lentă. Este mai bine să-ți dedici timpul curățării terenului prin plivire, eliminând resturile, cât și culturile trecute.

post_thumb_preview
Grădina urbană

În grădina de legume va trebuie să te ocupi de calitatea substratului, în primul rând prin îndepăratrea deșeurilor vegetative. Plivește culturile de buruieni și înlătură părțile uscate ale plantelor. Se pot cultiva doar ierburile aromatice.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Limitează-te la activitățile de tratare a culturilor împotriva bolilor și dăunătorilor si la aplicarea soluțiilor pentru îmbunătățirea rezistenței acestora. Este o zi potrivită pentru tăierea florilor și plantelor decorative.

post_thumb_preview
Plante de interior

La domiciliu ai ocazia să pregătești delicii în bucătărie: deserturi, sărățele sau plăcinte. Începe să-ți faci noi planrui pentru activități care necesită mult efort și timp. Întâlnirile cu cei dragi vor aduce multă bucurie.

Pentru începători!

Luna în Berbec nu este capabilă să ofere multă energie zilei de azi, însă Saturn va oferi ocazia de a face față cazurilor amânate și de a crea noi planuri pentru viitorul apropiat.

Publicat de: 29 noi 2021
Vizualizări: 351
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .