Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 9 februarie 2023

post_thumb_preview
Activități generale

Plantarea nu este dorită în această zi, deoarece culturile vor fi slab dezvoltate, iar creșterea va fi lentă. Este mai bine să-ți dedici timpul curățării terenului prin plivire, eliminând resturile, cât și culturile trecute.

post_thumb_preview
Grădina de legume

În grădina de legume va trebuie să te ocupi de calitatea substratului, în primul rând prin îndepăratrea deșeurilor vegetative. Plivește culturile de buruieni și înlătură părțile uscate ale plantelor. Se pot cultiva doar ierburile aromatice.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Limitează-te la activitățile de tratare a culturilor împotriva bolilor și dăunătorilor si la aplicarea soluțiilor pentru îmbunătățirea rezistenței acestora. Este o zi potrivită pentru tăierea florilor și plantelor decorative.

post_thumb_preview
Pentru casă

La domiciliu ai ocazia să pregătești delicii în bucătărie: deserturi, sărățele sau plăcinte. Începe să-ți faci noi planrui pentru activități care necesită mult efort și timp. Întâlnirile cu cei dragi vor aduce multă bucurie.

Recomandarea zilei

Luna în Balanță nu este capabilă să ofere multă energie zilei de azi. Ocupă-te doar de activitățile care nu suferă amânare și în rest încearcă să faci ceva ce îți aduce liniște și bucurie.

Publicat de: 24 noi 2022
Vizualizări: 655
(Voturi: 1, Evaluare: 5.0)
mc visa paypal fancurier