Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 1 Ianuarie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Iată ca începutul anului ne întâmpină cu noi sfaturi pentru grădinărit. Grădina de iarnă are nevoie de îngrijire, începând cu scuturarea copacilor de zăpadă. Protejează trunchiurile lor de rozătoare și restul culturilor de boli și dăunători.

post_thumb_preview
Grădina urbană

Este recomandat să ai grijă de culturile de legume, acordând atenție retenției de apă ce rezultă după topirea zăpezii. Înființează noi culturi în sera de iarnă, cât și pe pervazul ferestrei. Înmoaie semințele înainte de plantare, pentru a spori dezvoltarea răsadurilor.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Este un moment ideal pentru a planta noi culturi ornamentale, fie în grădina de iarnă, fie pe pervazul ferestrei. Slăbește solul, folosește îngrășăminte și pulverizează plantele pentru a le proteja împotriva bolilor și dăunătorilor.

post_thumb_preview
Plante de interior

Ziua de azi este favorabilă pentru activitățile pline de creativitate. Începe cu reparațiile și sortarea lucrurilor în funcție de utilitatea lor. Folosește cu prudență uneltele, iar dacă deții timpul necesar, ocupă-te și de prepararea bunătăților în cuptor.

Pentru începători!

Azi Luna este în scădere, sub semnul Scorpionului, ceea ce influențează dezvoltarea rezistenței culturilor la boli și dăunători.

Publicat de: 01 noi 2021
Vizualizări: 384
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .