Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 15 Ianuarie 2023

post_thumb_preview
Activități generale

Ziua de azi este perfectă pentru a te ocupa de îngrijirea gazonului și tunderea lui. Dacă ești un iubitor de plante decorative, acordă-le atenție și udă-le, fie că le ții pe balcon sau pe pervazul ferestrei.  Nu este favorabilă nici o activitate ce vizează sistemul radicular.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Culturile de legume pot fi înmulțite, plantând salata verde, mărarul, pătrunjelul, morcovii, sfecla, cât și altele. Pentru mulcire aplică un amestec format din turbă și rumeguș, ce va îmbunătăți rezistența plantelor la temperaturile scăzute. Este o zi prielnică pentru înființarea noilor culturi de legume.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Se recomandă ca azi să ne ocupăm de pregătirea plantelor perene ornamentale, pentru temperaturile geroase ale iernii. Sunt posibile lucrările precum fertilizarea, altoirea, cât și acoperirea plantelor pentru a le proteja pe perioada iernii. Totodată azi, plantele cu flori vor avea parte de o stimulare a procesului de dezvoltare.

post_thumb_preview
Pentru casă

Amână treburile casnice de care aveai de gând să te ocupi azi. Ai grijă de plantele de interior și acordă-le atenția de care au nevoie pentru a fi în siguranță pe parcursul sezonului de iarnă. Spre seara relaxează-te în căldura casei tale și savurează un vin cald.

Recomandarea zilei

Descendentul de Lună în Scorpion oferă culturilor înființate azi, o rezistență crescută la boli și dăunători, cât și recolte bogate și delicioase. Activitățile desfășurate în această zi vor fi realmente un succes.

Publicat de: 23 noi 2022
Vizualizări: 768
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier