Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 17 Ianuarie 2023

post_thumb_preview
Activități generale

Este o zi potrivită pentru munca în grădină, de preferat pentru activitățile ușoare, cum ar fi tăierea sanitară de modelare și îndepărtare a ramurilor uscate și deteriorate. Ai grijă de culturile de grădină, de gardurile vii și înlătură zăpada care s-a așternut.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Aplicarea tratamentelor împotriva bolilor și dăunătorilor, cât și slăbirea solului vor fi activitățile cele mai eficiente în sere. Se recomandă și însămânțarea culturilor de legume, cu excepția cepei și a ierburilor aromatice. 

post_thumb_preview
Grădina de flori

Asigură-te că starea plantelor ornamentale este încă bună, iar dacă rezistența la temperaturile scăzute nu este foarte ridicată, oferă-le protecția necesară, acoperindu-le cu un strat de paie sau folie. Este un timp favorabil pentru a efectua tăierile de formare a tufelor, împrospătându-le.

post_thumb_preview
Pentru casă

Influențele zilei de azi nu vor fi tocmai pozitive, așa că este recomandat să nu-ți dedici timpul activităților ce necesită multă implicare și stres. Relaxează-te ocupându-ți timpul cu hobby-urile tale, gătitul, cumpărăturile, mersul la sala de sport, sau orice îți face plăcere.

Recomandarea zilei

Luna în Scorpion aduce influențe benefice în ceea ce privește activitățile de grădinărit. Pe lângă grija acordată gospodăriei, ocupă-te și de treburile de prin casă. Fă curat în camere și reînnoiește-ți lenejria de pat.

Publicat de: 23 noi 2022
Vizualizări: 851
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier