Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 17 Ianuarie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Este o zi potrivită pentru munca în grădină, de preferat pentru activitățile ușoare, ca tăierea sanitară de modelare și îndepărtare a ramurilor uscate și deteriorate. Ai grijă de culturile de grădină, de gardurile vii și elimină zăpada.

post_thumb_preview
Grădina urbană

Aplicarea tratamentelor împotriva bolilor și dăunătorilor, cât și slăbirea solului vor fi activitățile cele mai eficiente în sere. Nu se recomandă însămânțarea culturilor de legume, cu excepția cepei și a ierburilor aromatice.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Asigură-te că starea plantelor ornamentale este încă bună, iar dacă rezistența la temperaturile scăzute nu este foarte ridicată, oferă-le protecția necesară, acoperindu-le cu un strat de paie sau folie. Este un timp favorabil pentru a efectua tăierile de formare a tufelor, împrospătându-le.

post_thumb_preview
Plante de interior

Influențele zilei de azi nu vor fi tocmai pozitive, așa că este recomandat să nu-ți dedici timpul activităților ce necesită multă implicare și stres. Relaxează-te ocupându-ți timpul cu hobby-urile tale, gătitul, cumpărăturile, mersul la sala de sport, sau orice îți face plăcere.

Pentru începători!

Luna în Gemeni aduce influențe negative în ceea ce privește activitățile de grădinărit. Lasă plantele să se odihnească și ocupă-te doar de treburile gospodărești.

Publicat de: 01 noi 2021
Vizualizări: 296
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .