Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului pentru 2 Ianuarie 2023

post_thumb_preview
Activități generale

Este o zi perfectă pentru a inspecta starea pomilor, arbuștilor și a copacilor, care se află sub pătura zăpezii. Ei trebuie protejați de atacul rozătoarelor. Scutură ramurile lor de sub greutatea zăpezii. Înlătură-le pe cele uscate și bolnave, pentru a face loc ramurilor noi ce vor apărea în primăvară.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Culturile de legume trebuie să aibă parte de un mediu prielnic. Ele trebuie curățate de excesul de zăpadă din jurul lor. Este un moment perfect pentru a planta noi semințe sau bulbi, fie în solar sau seră, fie pe pervazul ferestrelor. Culturile pot fi transplantate și udate din abundență. 

post_thumb_preview
Grădina de flori

Udă plantele și tratează-le împotriva bolilor și dăunătorilor și aplică fertilizatori pentru sporirea dezvoltării. Se recomandă plantarea semințelor și a bulbilor de plante ornamentale, creând o imagine perfectă în interiorul locuinței.

post_thumb_preview
Pentru casă

Lucrările favorabile în casă sunt reparațiile minore, spălatul, curățenia generală și redecorarea. Coacerea preparatelor este o activitate de evitat în cursul zilei de azi, riscând ca rezultatul să nu fie unul satisfăcător. 

Recomandarea zilei

Luna în creștere sub semnul zodiacal al Taurului recomandă sa ne ocupăm de activități de colectare și conservare a rădăcinoaselor. De asemenea este o perioadă excelentă în care putem colecta și depozita fructele.

Publicat de: 21 noi 2022
Vizualizări: 655
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier