Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 2 Ianuarie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Activități recomandate: inspectează starea copacilor sub pătura zăpezii și protejează-i împotriva rozătoarelor. Scutură ramurile de sub greutatea zăpezii și înlătură-le pe cele uscate și bolnave.

post_thumb_preview
Grădina urbană

Pentru a asigura un mediu prielnic culturilor de legume, înlătură în primul rând excesul de zăpadă din jurul lor. Este o zi perfectă pentru plantarea semințelor, a bulbilor în seră sau pe pervazul ferestrei. Este ideal transplantul culturilor și udarea abundentă.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Se recomandă plantarea semințelor și a bulbilor de plante decorative, creând o imagine perfectă în interiorul locuinței. Udă plantele și tratează-le împotriva bolilor și dăunătorilor și aplică fertilizatori pentru sporirea dezvoltării.

post_thumb_preview
Plante de interior

Coacerea preparatelor este o activitate de evitat în cursul zilei de azi, riscând ca rezultatul să nu fie unul satisfăcător. Lucrările favorabile în casă sunt reparațiile minore, spălatul, curățenia generală și redecorarea.

Pentru începători!

Luna în scădere sub semnul zodiacal al Scorpionului ajută la dobândirea unor recolte abunde de fructe gustoase. Culturile vor avea o rezistență ridicată la bolile specifice.

Publicat de: 01 noi 2021
Vizualizări: 378
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .