Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 20 Ianuarie 2023

post_thumb_preview
Activități generale

Este una dintre cele mai favorabile zile pentru a-ți desfășura activitățile de grădinărit. Dacă vremea este permisivă, vei putea înființa noi culturi de leguminoase. De asemenea te poți ocupa de pomii și arbuștii fructiferi: scutură-i de zăpadă, tunde-i și curăță-i de ramurile uscate.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Culturile de legume pot fi înmulțite, plantând salata verde, mărarul, pătrunjelul, morcovii, sfecla, cât și altele. Pentru mulcire aplică un amestec format din turbă și rumeguș, ce va îmbunătăți rezistența plantelor la temperaturile scăzute.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Este o zi ideală pentru pregătirea plantelor perene ornamentale, pentru temperaturile geroase ale iernii. Sunt posibile lucrările precum fertilizarea, altoirea, cât și acoperirea plantelor pentru a le proteja pe perioada iernii.

post_thumb_preview
Pentru casă

Amână treburile casnice de care aveai de gând să te ocupi azi. Ai grijă de plantele de interior și acordă-le atenția de care au nevoie pentru a fi în siguranță pe parcursul sezonului de iarnă. Ai grijă și de tine și de starea ta. Odihnește-te și relaxează-te făcând activitățile tale preferate.

Recomandarea zilei

Luna în Capricorn simbolizează productivitatea, contribuind la formarea unor recolte bogate. Timpul este adecvat pentru a planifica sera de iarnă și a îngriji plantele, în funcție de condițiile de mediu.

Publicat de: 23 noi 2022
Vizualizări: 589
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier