Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 21 Ianuarie 2023

post_thumb_preview
Activități generale

Este o zi minunată pentru a te ocupa de trunchiurile copacilor zugrăvindu-i și legându-i, întărindu-le astfel structura și protejându-i de temperaturile scăzute ale iernii. Este foarte benefic să le administrezi îngrășămintele necesare, pe bază de minerale, însă nu este indicat să efectuezi tăierea.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Este posibil ca azi să înființezi noi culturi de pătrunjel, mărar sau țelină, iar în grădina interioară vei putea planta în ghivece salata verde și diferite soiuri de legume, cum ar fi castraveți, morcovi sau pătrunjel de rădăcină.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Lucrări recomandate: cultivarea plantelor perene ornamentale, slăbirea și mulcirea solului și curățarea culturilor de resturile vechi și uscate. Amână udarea și fertilizarea solului.

post_thumb_preview
Pentru casă

Ziua de azi este potrivită pentru activitățile de relaxare, care-ți fac plăcere și-ți aduc liniște. Acasă îți vei putea dedica timpul curățeniei, reamenajării locuinței sau spălatului. Este favorabilă plantarea soiurilor potrivite pentru interior.

Recomandarea zilei

Luna se află azi sub semnul zodiacal al Capricornului, aducând influențe benefice asupra energiei oamenilor, a luării deciziilor și a ducerii la bun sfârșit a planurilor. Activitățile zilei de azi vor avea un real succes.

Publicat de: 23 noi 2022
Vizualizări: 1433
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier