Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 24 Ianuarie 2023

post_thumb_preview
Activități generale

Este o zi ideală pentru activitățile de fertilizare, îndepărtare a buruienilor, lăstarilor și ramurilor bolnave și uscate. În momentul efectuării procesului de tăiere, acordați atenție decontaminării plantelor, deoarece ele sunt expuse la infecții.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Azi se poate realiza prelucrarea culturilor vegetale împotriva bolilor și dăunătorilor. Elimină buruienile, udă plantele și fertilizează solul folosind compost. Tăierea și transplantarea nu sunt recomandate.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Pentru grădina decorativă este momentul să acorzi atenție lucrărilor de plivire, cositul ierbii și tratării bolilor și dăunătorilor. În ceea ce privește transplantarea și înmulțirea culturilor, acestea vor trebui amânate, deoarece există riscul ca plantele să putrezească.

post_thumb_preview
Pentru casă

La domiciliu îți poți dedica timpul activităților casnice. Curățenia generală va fi realizată cu succes, ocupându-te chiar și de reorganizarea și îngrijirea culturilor de plante decorative de interior. Amână activitatea de coacere și preparare a deliciilor în bucătărie.

Recomandarea zilei

Semnul Peștilor aduce influențe pozitive pentru realizarea cu succes a activităților din plan personal și profesional. Culturile înființate azi vor fi realmente productive și vor avea o dezvoltare satisfăcătoare.

Publicat de: 23 noi 2022
Vizualizări: 897
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier