Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 27 Ianuarie 2023

post_thumb_preview
Activități generale

Este timpul să arunci un ochi recoltelor depozitate pe timp de iarnă. Ajustează temperatura și asigură-te că acestea vor trece cu brio de perioada iernii. De asemenea verifică și culturile din grădina de iarnă și oferă-le protecția necesară.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Dacă deții timpul necesar, azi vei putea planta noi culturi în sere și solar, cum ar fi cele de legume: ardei, castraveți, anghinare, valeriană și ale ierburi aromatice.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Bulbii ce au fost depozitați pentru plantarea ulterioară din perioada primăverii, trebuie tratați cu atenție. Dacă aceștia par a fi afectați, aplică-le tratamentele necesare pentru a nu-și pierde calitatea, iar apoi adăpostește-i asigurându-le condiții prielnice pentru a putea fi replantați.

post_thumb_preview
Pentru casă

Este o zi perfectă pentru treburile casnice: reparații, curățenie, redecorarea, cât și pentru prepararea bunătăților în bucătărie. De asemenea, dacă ai o mică grădină în interiorul casei, acordă-i puțină atenție.

Recomandarea zilei

Luna sub semnul Berbecului, ne sugerează posibilitatea de a planta noi soiuri de plante fructifere. În cazul îngrijirii culturilor, ocupă-te doar de părțile superioare ale culturilor, evitând afectarea rădăcinilor.

Publicat de: 23 noi 2022
Vizualizări: 866
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier