Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 28 Ianuarie 2023

post_thumb_preview
Activități generale

Amplasează recipiente pentru a ademeni păsările cu hrană, deoarece ele vor deveni aliații tăi în lupta împotriva insectelor. Verifică capcanele pentru rozătoare și îmbunătățește-le dacă este necesar.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Ocupă-te de calitatea solului prin plivire, săpare și arat. Poți pulveriza soluții speciale împotriva dăunătorilor și a bolilor și folosește compostul. Plantează noi culturi de plante anuale.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Pentru a înmulți culturile decorative, te poți orienta asupra plantelor anuale cu flori mici, dar și a plantelor ornamentale cățărătoare. Poți cultiva soiuri de flori ca: albăstrele, garoafe, gladiole și aster.

post_thumb_preview
Pentru casă

Este o zi perfectă pentru a te ocupa de treburile casnice. Fă curățenie generală în casă, reamenajează și creează o atmosferă confortabilă și călduroasă. Dacă îți place să gătești, prepară ceva delicios pentru cină și savureaz-o alături de cei dragi.

Recomandarea zilei

Luna aduce influențe pozitive în ceea ce privește activitățile casnice și de grădinărit. În această zi vei putea face tot ce este posibil pentru a îndepărta efectele negative ce planează asupra gospodăriei tale.

Publicat de: 23 noi 2022
Vizualizări: 896
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier