Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 29 Ianuarie 2023

post_thumb_preview
Activități generale

Este o zi perfectă pentru grădinărit: îndepărtează resturile plantelor, altoiește butașii înainte de sosirea iernii, aplică compostul și acoperă culturile pentru a le oferi protecția necesară împotriva frigului.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Terenul din grădina de legume trebuie curățat de buruieni, îndepărtând totodată părțile vechi și uscate ale plantelor. Pregătește serele pentru plantarea de toamnă, verificând calitatea solului. Culturile rădăcinoase pot fi transplantate în ghivece până în primăvară.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Este o zi perfectă pentru plantarea bulbilor și semințelor de plante ornamentale. Este recomandată irigarea culturilor, mai ales în lipsa precipitațiilor, acordând totodată atenție și proceselor de fertilizare ce vor ajuta în dezvoltarea sistemului radicular.

post_thumb_preview
Pentru casă

În gospodărie este momentul să te ocupi de îngrijirea plantelor de interior, dar și de activitățile de uscare a ierburilor aromatice, gătit sau chiar să-ți concentrezi atenție pe activitățile fizice și hobby-urile ce-ți aduc satisfacție.

Recomandarea zilei

Luna se află în creștere sub semnul Taurului. Activitățile cele mai recomandate sunt cele de recoltare a legumelor rădăcinoase, dar și a fructelor. Ele trebuie depozitate într-un mediu ferit de mucegai. Ai grijă și de ambientul casei tale.

Publicat de: 23 noi 2022
Vizualizări: 877
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier