Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 3 Ianuarie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Azi se vor curăța acoperișurile serelor și ramurile copacilor de zăpadă. Distruge cuiburile dăunătorilor și umple alimentatoarele pentru a trage păsările. Dacă vremea este favorabilă poți planta meri, cireși sau viță de vie.

post_thumb_preview
Grădina urbană

Evită azi activitățile de udare, semănare și plantare în serele de iarnă. Ai grijă de sănătatea culturilor, înlăturând zăpada depusă. Achiziționează necesarul de semințe pentru a pregăti sezonul de plantare de primăvară.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Verifică integritatea protecției și adăpostului amenajat pentru plantele termofile. Culturile din sera de iarnă vor putea fi tratate împotriva dăunătorilor și a bolilor. Nu sunt favorabile udarea, tăierea și fertilizarea plantelor.

post_thumb_preview
Plante de interior

Este un timp potrivit pentru activitățile casnice: mici reparații, reorganizarea mobilierului, curățenia, dar și îngrijirea plantelor de interior.

Pentru începători!

Luna sub semnul Săgetătorului influențează productivitatea culturilor. Culturile vor oferi recolte în abundență, ce vor fi de o calitate extraordinară.

Publicat de: 01 noi 2021
Vizualizări: 313
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .