Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 30 Ianuarie 2023

post_thumb_preview
Activități generale

După lăsarea zăpezii, ai grijă de culturile de grădină, ca ele să nu fie sufocate de greutatea acesteia. Înlătură stratul gros de zăpadă, în special de la nivelul rădăcinii. Verifică starea pomilor fructiferi și îndepărtează ramurile foarte uscate, cât și restul frunzelor.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Pentru că vremea nu ne mai permite să înființăm noi culturi de legume în grădina de afară, serele de iarnă încep să prindă contur. Vei putea semăna ierburile aromatice și leguminoasele cu creștere rapidă. În tot acest timp este ideal ca solul să fie fertilizat și umed. Nu se recomandă transplantarea și tăierea culturilor.

post_thumb_preview
Grădina de flori

În această perioadă plantele perene nu mai au nevoie de umiditate, așa că acest proces va fi încetat, în special în cazul plantelor rezistente la îngheț. Pregătește terenul și pune momeală pentru a elimina rozătoarele.

post_thumb_preview
Pentru casă

Orice activitate desfășurată azi, va avea un succes nemaipomenit. Este o zi perfectă pentru a duce la bun sfârșitul planurile stabilite de demult, putând să iei chiar și decizii radicale, cum ar fi schimbarea locuinței. 

Recomandarea zilei

Este o perioadă favorabilă pentru plantarea culturilor de flori și plante cu flori. Ele se vor dezvolta armonios și vor înflori abundent. De asemenea rădăcinoasele vor crește și vor forma recolte excelente, pline de aromă.

Publicat de: 23 noi 2022
Vizualizări: 912
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier