Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 5 Ianuarie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Continuă să te ocupi de grădină, în special în cazul în care zăpada începe să se depună. Curăță culturile de grădină și montează capcanele pentru rozătoare. Timpul liber va fi dedicat planificării afacerilor și a activităților pentru ultima lună din an.

post_thumb_preview
Grădina urbană

Evită orice intenție de a planta noi culturi de legume. Ocupă-te în schimb de îngrijirea celor din interior și din serele de iarnă, acordând atenție și proceselor de fertilizare și revizuire a materialului săditor.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Verifică starea plantelor perene din punct de vedere al rezistenței la temperaturile scăzute ale iernii. Aruncă o privire asupra modalității de dezvoltare a plantelor de interior și a celor din sere, urmărind în special culorile și forma acestora.

post_thumb_preview
Plante de interior

Nu este o perioadă prielnică pentru a demara activități ce vizează latura financiară. Rămâi acasă, pune lucrurile în ordine, ocupă-te de gătit și de coptul bunătăților de patiserie. Activitățile ample cum ar fi curățenia generală, pot avea un impact negativ.

Pentru începători!

Luna în Capricorn aduce una dintre cele mai bune influențe din punct de vedere al îngrijirii plantelor. Pune deoparte tot ce are legătură cu plantarea și desfășoară doar activități ușoare, care-ți fac plăcere.

Publicat de: 01 noi 2021
Vizualizări: 348
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .