Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 5 Ianuarie 2023

post_thumb_preview
Activități generale

Azi vei putea să-ți continui activitățile de grădinărit. Dacă zăpada începe să cadă și să se depună, ai grijă să cureți culturile din grădină. Este bine să arunci un ochi și riscului de apariție al rozătoarelor și să montezi capcane. În timpul liber te poți concentra pe activitățile tale. E o zi excelentă pentru a-ți seta intenții pentru acest an.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Este un moment perfect pentru a însămânța și planta noi culturi de leguminoase. Această zi este favorabilă pentru dezvoltarea plantelor cu tulpini puternice și frunze. Evită udarea plantelor, pentru că acest proces poate duce la apariția paraziților. Este bine să acorzi atenție și legumelor din sere sau solarii.

post_thumb_preview
Grădina de flori

5 ianuarie este ziua destinată înființării noilor culturi de flori și plante cu flori. Acestea pot fi așezate fie în sere, fie pe pervazul ferestrei. Ziua de azi este perfectă pentru ca aceste culturi să aibă un randament excelent și o dezvoltare rapidă. Nu este indicat să uzi plantele.

post_thumb_preview
Pentru casă

Rămâi acasă azi, pune lucrurile în ordine, ocupă-te de gătit și de coptul bunătăților de patiserie. Activitățile ample cum ar fi curățenia generală, pot avea un impact negativ. Nu este o perioadă prielnică pentru a demara activități ce vizează latura financiară.

Recomandarea zilei

Luna în Gemeni este în creștere și aduce una dintre cele mai bune influențe din punct de vedere al îngrijirii plantelor. Plantează, curăță, îngrijește și acordă atenție plantelor și fă tot ceea ce îți aduce bucurie.

Publicat de: 22 noi 2022
Vizualizări: 641
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier