Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 6 Ianuarie 2023

post_thumb_preview
Activități generale

Este una dintre cele mai bune zile pentru activități de grădinărit. Te poți ocupa de tunderea gazonului, de verificarea stării plantelor și de curățarea zăpezii. Fă curat în camera cu unelte și pregătește tot ce ai nevoie pentru activitățile de grădinărit din primăvară.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Este un timp favorabil pentru plantarea și însămânțarea culturilor de legume și a celor cu tulpini viguroase și frunze. Este indicat să acorzi atenție irigării plantelor. Poți recolta roadele târzii și-ți poți stabili un plan elaborat pentru sezonul de primăvară, începând cu verificarea stocului le semințe și răsaduri.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Plantele perene trebuie verificate și retrase din circuitul agricol în această perioadă, ele urmând un ciclu în stare de repaus vegetativ. Acestea își vor reveni la viață în primăvară. Florile transplantate vor înflori mai repede și vor avea un randament ridicat. Ele se vor dezvolta armonios până în sezonul de primăvară.

post_thumb_preview
Pentru casă

În casă este o zi perfectă pentru a planifica o nouă ordine a lucrurilor. Începe anticipat curățenia de iarnă și organizează-ți spațiul așa cum îți dorești, aducând o energie pozitivă în locuința ta. Tot ce este planificat azi, va fi dus la bun sfârșit chiar în această lună.

Recomandarea zilei

Luna este în creștere în zodia Rac, ceea ce înseamnă că toate activitățile de azi vor fi de mare succes. Tu vei avea o bună energie și vei fi în putere să îți duci la bun sfârșit toate planurile pentru ziua de azi.

Publicat de: 21 noi 2022
Vizualizări: 801
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier