Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 7 Ianuarie 2023

post_thumb_preview
Activități generale

Activitățile de curățare a culturilor de pomi și legume vor avea un real succes azi. Înlătură ramurile vechi și uscate ale copacilor și îndepărtează lăstarii sălbatici. Colectează frunzele și aplică tratamentele împotriva bolilor și dăunătorilor. Dacă este cazul, înlătură stratul depus de zăpadă.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Este o zi nemaipomenită pentru a te ocupa de necesarul de semințe pentru grădina de primăvară. Între timp, acordă atenție și serei de iarnă, stabilind materialele necesare pentru îngrijirea culturilor existente. De asemenea este și o zi excelentă pentru plantare și însămânțare, Leguminoasele plantate azi vor avea un randament ridicat de producție.

post_thumb_preview
Grădina de flori

7 Ianuarie este una dintre zilele recomandate pentru plantarea de flori și plante cu flori. Fie că alegi să le plantezi în sere sau pe pervazul ferestrei, ai grijă ca ele să aibă parte de condițiile necesare unei bune dezvoltări: apă, lumină și aer suficient.

post_thumb_preview
Pentru casă

Această zi este perfectă pentru activitățile relaxante, care ne aduc bucurie sufletului. Citește o carte, fă-ți un ceai și relaxează-te în ambientul tău preferat. Dacă ești o persoană activă, consumă-ți energia așa cum îți place.

Recomandarea zilei

Este Lună plină în semnul zodiacal al Racului. Acest fapt ne indică faptul că este una dintre cele mai favorabile zile pentru a desfășura orice fel de activitate. Toate se vor așeza de la sine și succesul nu va întârzia să apară.

Publicat de: 22 noi 2022
Vizualizări: 625
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier