Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 1 Iulie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Ziua nu este favorabilă udării, fertilizării și tăierii, folosirii compostului și plantării arbuștilor și arborilor. Concentrează-ți atenția asupra protejării plantelor de boli și dăunători. De asemenea transplanturile nu sunt recomandate.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Seamănă orice cultură de grădină pentru depozitare pe termen lung și plantează răsadurile noi. Udă și fertilizează culturile și tratează-le împotriva bolilor și dăunătorilor. Abține-te de la transplantarea plantelor și săparea cartofilor.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Te poți angaja în activități de altoire, udare, fertilizare, pulverizare și tratare împotriva bolilor și dăunătorilor, dar și în însămânțarea florilor și a culturilor ornamentale. Transplanturile și tăierea nu sunt favorabile.

post_thumb_preview
Pentru casă

Este o zi perfectă pentru spălare, curățenie generală și reparații minore, dar și pentru obținerea unor semipreparate din propria recoltă. Plante de interior: cactuși, aloe, etc. Nu te angaja în coacerea bunătăților. E posibil să nu obții rezultatul dorit.

Recomandarea zilei

Luna în creștere în Scorpion anunță o perioadă bună pentru însămânțare și plantare. Plantele vor forma rădăcini și tulpini puternice, vor fi rezistente la boli și dăunători și vor produce recolte bogate și gustoase.

Publicat de: 30 ian 2022
Vizualizări: 1022
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier