Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 11 Iulie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Pe parcursul zilei de azi îți vei concentra atenția pe cultivarea plantelor decorative, a lianelor, înființarea culturilor de viță de vie, fructe de pădure și căpșuni. Procesele de udare moderată, fertilizare și realizare a tratamentelor împotriva dăunătorilor vor fi foarte eficace.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Este o zi potrivită pentru culegerea recoltelor de fructe și legume, cât și pentru plivirea și fertilizarea terenului. Se pot înființa noi culturi de ridichi, ardei iute, fasole și sparanghel, cât și mazăre.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Un moment potrivit pentru plantarea și îngrijirea culturilor urcătoare. Acestea au nevoie de fertilizarea și mulcirea solului, eliminarea buruienilor, cât și tăierea peluzei și îndepărtarea lăstarilor vechi și uscați.

post_thumb_preview
Pentru casă

Este o zi ideală pentru activitatea în bucătărie. Coacerea, uscarea și conservarea fructelor recoltate vor face parte din planul zilei de azi. Pregătește cămara de iarnă și umple-o cu deliciile preparate de tine: compoturi, gemuri sau siropuri pline de vitamine.

Recomandarea zilei

Germinarea rapidă, creșterea slabă, fructele greu de stabilit - acestea sunt caracteristicile plantelor însămânțate sau plantate sub semnul Berbecului, în care Luna se află în scădere. Recoltele vor fi slabe.

Publicat de: 30 ian 2022
Vizualizări: 934
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier