Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 14 Iulie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Plantarea și transplantarea sunt nefavorabile în prezent. Lucrări recomandate în grădină: recoltarea fructelor, colectarea semințelor, modelarea și formarea coroanelor și mulcirea solului. Sunt eficiente și procesele pentru prevenirea și tratarea bolilor și dăunătorilor.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Eforturile zilei de azi se concentrează doar asupra activității de colectare a fructelor și semințelor. De asemenea acordă îngrijirea și culturilor legumicole, curățând terenul din jurul acestora. Evită procesul de irigare.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Este o zi de succes pentru săparea bulbilor și a tuberculilor, cât și pentru tăierea părților uscate a plantelor, slăbirea solului și mulcirea terenului.

post_thumb_preview
Pentru casă

Valorifică bogăția recoltelor tale prin pregătirea conservelor pentru iarnă. Coacerea, uscarea, prepararea siropurilor de fructe, vor fi realizate cu succes în această zi. Pentru plantele din interiorul casei tale, ține cont de sfaturile referitoare la îngrijirea grădinilor de flori.

Recomandarea zilei

Luna în scădere s-a mutat în Taurul productiv. La însămânțare (plantare) în această perioadă, răsadurile vor apărea împreună, plantele vor forma mulți lăstari, vor fi puternice, îndesate, rezistente la iarnă și foarte productive.

Publicat de: 30 ian 2022
Vizualizări: 775
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier