Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 16 Iulie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Fă-ți timp pentru a planta și transplanta culturi de căpșuni, tufe ornamentale sau arbori decorativi, cât și pentru amenajarea peluzei. Este posibilă și tăierea butașilor, inocularea, cât și curățarea culturilor de grădină.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Este o zi perfectă pentru udarea și fertilizarea legumelor, dar și pentru înființarea unor noi culturi de plante verzi, picante, ridichi etc. Ocupă-te și de plivitul terenului, slăbirea solului și îndepărtarea părților deteriorate ale plantelor.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Lucrări recomandate: plantarea bulbilor, transplantarea, înmulțirea prin straturi a florilor, cât și udarea sau fertilizarea acestora. Azi se pot aplica tratamentele necesare împotriva bolilor și dăunătorilor.

post_thumb_preview
Pentru casă

Pregătește acum cele mai delicioase preparate pentru cămara ta de iarnă. Conserve de legume, siropuri de fructe de pădure, dar și compoturi gustoase sau gemuri, te vor încânta pentru o lungă perioadă de timp.

Recomandarea zilei

Luna în scădere s-a mutat în Gemeni. La semănarea și plantarea sub acest semn, plantele se întind în sus, formând tulpini instabile care necesită sprijin. Fructele sunt de obicei puține, sunt lipsite de gust și aromă strălucitoare.

Publicat de: 30 ian 2022
Vizualizări: 750
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier