Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 17 Iulie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Azi te vei putea ocupa în voie de organizarea culturilor de plante ornamentale prin plantare sau transplantare, cât și a culturilor bogate de căpșuni. În procesul de îngrijire vei acorda atenție tratării dăunătorilor și a bolilor specifice plantelor din grădină, cât și tăierii tulpinilor vechi ale tufelor de zmeură.

post_thumb_preview
Grădina urbană

Începe să cureți terenul grădinii prin eliminarea buruienilor prin smulgere, slăbirea solului, udarea cât și aplicarea fertilizatoarelor. Este recomandat să plantezi noi culturi de legume, ale căror recolte vor fi ideale pentru consumul de toamnă.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Această zi este favorabilă pentru fertilizarea, slăbirea și mulcirea solului, cât și pentru efectuarea procesului de irigare. Este o zi de succes pentru transplantarea și înmulțirea plantelor perene, cât și pentru săparea bulbilor.

post_thumb_preview
Plante de interior

Poți profita de această zi pentru recoltarea legumelor și a fructelor, urmând să te pregătești pentru prepararea conservelor pentru perioada iernii. În același timp acordă atenția și grija necesară plantelor din interiorul casei tale.

Pentru începători!

Culturile plantate sub semnul Gemenilor, unde se află luna în scădere, ar trebui să fie evitate. Plantele vor forma rădăcini puternice și tulpini lungi, care vor necesita sprijin. Calitatea fructelor va fi slabă.

Publicat de: 30 ian 2022
Vizualizări: 326
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .