Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 18 Iulie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Este un timp favorabil pentru transplantarea arbuștilor, înrădăcinarea butașilor, cât și pentru modelarea coroanelor culturilor de plante ornamentale. Nu aplica tratamente plantelor pe parcursul acestei zile.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Nu este târziu să înființezi noi culturi de legume pentru producția de toamnă. Este o bună perioadă pentru recoltarea fructelor suculente și delicioase.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Se recomandă plantarea sau transplantarea trandafirilor, și a florilor bulboase. Semnul Balanței influențează pozitiv plantelor, dându-le un colorit intens și o aromă deosebită. Este ideal să ai în vedre fertilizarea, irigarea și tăierea florilor.

post_thumb_preview
Pentru casă

Ocupă-te de mica grădină din interiorul casei, ele putând fi transplantate, udate și fertilizate. Este recomandat să plantezi trandafiri, crini, azalee sau alte plante destinate creșterii în ghivece.

Recomandarea zilei

Luna este în scădere, rămânând în Gemeni infertili. Culturile semănate (plantate) în această perioadă nu te mulțumesc cu recoltele bogate, gustul și mirosul fructelor. Un alt minus - tulpinile plantei sunt instabile și au nevoie de sprijin.

Publicat de: 30 ian 2022
Vizualizări: 726
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier