Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 2 iulie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Se recomandă plantarea culturilor de plannte ornamentale cățărătoare și medicinale, cultivarea solului, îndepărtarea buruienilor și combaterea bolilor și dăunătorilor. Renunță la tăiere și udare.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Ziua favorizează distrugerea buruienilor și îndepărtarea dăunătorilor, semănatul și plantarea culturilor de semințe, cât și recoltarea cepei și usturoilui pentru depozitare îndelungată. Udarea și tăierea nu sunt recomandate.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Este bine să plantezi culturi cățărătoare, să semeni gazonul, să pulverizezi plantele cu insecticide și fungicide și să tai rădăcinile și să dezgropi bulbii pentru depozitare. Ar trebui să te abții de la udare și tăiere.

post_thumb_preview
Pentru casă

Este o zi perfectă pentru punerea în ordine a lucrurilor și eliminarea celor inutile, activitate ce va avea un efect bun asupra energiei din casă. Însă nu este de dorit să începi curățenia generală sau reparațiile. Coptul în cuptor va avea succes – invită prietenii și rudele la o întâlnire la tine acasă.

Recomandarea zilei

Luna crește în Săgetător. Acest semn este infertil. Culturile semănate (plantate) cresc rapid în înălțime, încep să înflorească mai devreme, dar randamentul este mic. Însă calitatea semințelor este excelentă.

Publicat de: 30 ian 2022
Vizualizări: 656
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier