Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 21 Iulie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Irigarea, fertilizarea, plivitul și slăbirea solului sunt activitățile benefice pentru ziua de azi. Poți aplica tratamentele necesare pentru prevenirea și combaterea bolilor și dăunătorilor ca acarienii și afidele.

post_thumb_preview
Grădina urbană

În a doua jumătate a zilei te vei putea ocupa de înființarea unor noi culturi de legume, cât și de efectuarea procesului de udare a plantelor sau de fertilizare și curățare a solului prin plivire. Evită transplantarea și săparea cartofilor.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Îngrășămintele aplicate azi vor avea un rezultat extraordinar asupra grădinii de flori. Slăbirea solului se va efectua cu mare atenție, pentru a nu deteriora rădăcinile. Nu săpa bulbii și ferește-te de tăierea florilor.

post_thumb_preview
Plante de interior

Este un moment ideal pentru a te ocupa de plantarea culturilor de interior. Pentru un succes garantat te vei putea orienta după ghidul recomandat pentru înființarea grădinilor exterioare.

Pentru începători!

Luna crește, după ce s-a mutat la Leul infertil. În același timp, influența lunii noi afectează și astăzi - se recomandă să se abțină de la însămânțare, plantare, replantare și cea mai mare parte a muncii privind îngrijirea plantelor.

Publicat de: 30 ian 2022
Vizualizări: 386
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .