Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 21 Iulie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Irigarea, fertilizarea, plivitul și slăbirea solului sunt activitățile benefice pentru ziua de azi. Poți aplica tratamentele necesare pentru prevenirea și combaterea bolilor și dăunătorilor ca acarienii și afidele.

post_thumb_preview
Grădina de legume

În a doua jumătate a zilei te vei putea ocupa de înființarea unor noi culturi de legume, cât și de efectuarea procesului de udare a plantelor sau de fertilizare și curățare a solului prin plivire. Evită transplantarea și săparea cartofilor.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Îngrășămintele aplicate azi vor avea un rezultat extraordinar asupra grădinii de flori. Slăbirea solului se va efectua cu mare atenție, pentru a nu deteriora rădăcinile. Nu săpa bulbii și ferește-te de tăierea florilor.

post_thumb_preview
Pentru casă

Este un moment ideal pentru a te ocupa de plantarea culturilor de interior. Pentru un succes garantat te vei putea orienta după ghidul recomandat pentru înființarea grădinilor exterioare.

Recomandarea zilei

Luna crește, după ce s-a mutat la Leul infertil. În același timp, influența lunii noi afectează și astăzi - se recomandă să se abțină de la însămânțare, plantare, replantare și cea mai mare parte a muncii privind îngrijirea plantelor.

Publicat de: 30 ian 2022
Vizualizări: 684
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier