Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 22 Iulie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Este o zi perfectă pentru a te dedica recoltelor bogate ale pomilor fructiferi. Merele culese azi vor putea fi depozitate pentru o perioadă lungă de timp, păstrându-și prospețimea, suculența și deliciul gustului. Totodată se pot planta noi culturi de căpșuni.

post_thumb_preview
Grădina de legume

În grădina de legume este momentul culegerii spanacului, pătrunjelului și a mărarului, ce vor putea fi conservate pentru perioada iernii, prin îngheț. Dovlecelul și castraveții sunt gata pentru consum, având o suculență și o savoare extraordinară.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Grădina de flori te așteaptă să-i acorzi îngrijirea necesară. Paturile de flori pot fi reorganizate, plantând noi soiuri de plante perene sau transplantând culturile existente.

post_thumb_preview
Pentru casă

În gospodărie te vei putea ocupa de plantele de interior. Plantează bulbii de flori în ghivece și reorganizează-ți balconul pentru perioada următoare de înflorire.

Recomandarea zilei

Luna în creștere este astăzi în Leu. Acest semn este infertil - se recomandă excluderea cultivării și plantării. Este recomandat să vă moderați grijile legate de plante, să le oferiți odihnă și să vă permiteți să vă relaxați sau să vă angajați în creativitate.  

Publicat de: 30 ian 2022
Vizualizări: 783
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier