Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 23 Iulie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Este momentul să dai atenția cuvenită pomilor fructiferi: este necesar să instalezi suporturi pentru susținerea ramurilor grele. Se recomandă tăierea ramurilor uscate și deteriorate.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Azi pot fi semănate culturile rapide de legume, care se vor dezvolta timpuriu: verdeață, ridichi, ceapă etc. De asemenea culturile de roșii abundă în recolte ce așteaptă să fie culese. Roșiile vor fi suculente și delicioase.

post_thumb_preview
Grădina de flori

În grădina de flori este momentul să tunzi gazonul, să aplici îngrășăminte organice și minerale, cât și să elimini buruienile sau să efectuezi procesul de irigare moderată. Acordă această atenție și trandafirilor și împrospătează tufele spectaculoase ale acestora prin tăierea ramurilor vechi.

post_thumb_preview
Pentru casă

Pregătește acum cele mai delicioase preparate pentru cămara ta de iarnă. Conserve de legume, murături, siropuri de fructe de pădure, dar și compoturi gustoase sau gemuri, te vor încânta pentru o lungă perioadă de timp.

Recomandarea zilei

Luna este în creștere sub semnul Fecioarei. Aceasta oferă culturilor plantate, rădăcini puternice, o bună adaptabilitate și flori frumoase. Fructele, de regulă sunt puține la număr și nu au un aspect estetic deosebit.

Publicat de: 30 ian 2022
Vizualizări: 647
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier