Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 25 iulie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Este o zi ideală pentru activitățile de curățare a grădinii. Te vei putea ocupa de îndepărtarea plantelor vechi și uscate, a resturilor, a buruienilor, cât și de slăbirea solului și pregătirea acestuia pentru înființarea noilor culturi.

post_thumb_preview
Grădina de legume

În grădina de legume, culturile de fasole, mazăre, ardei, roșii sau porumb abundă în recolte, gata pentru a fi culese. Este un timp favorabil pentru a planta noi soiuri de rădăcinoase, a căror dezvoltare va fi rapidă.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Activitățile recomandate în grădina de flori sunt cele de îngrijire a soiurilor, cât și de tăiere a florilor pentru păstrarea în vaze. Acestea își vor păstra frumusețea și prospețimea timp îndelungat.

post_thumb_preview
Pentru casă

Rezervă-ți timp pentru activitățile culinare, azi fiind o zi de succes pentru conservarea recoltelor de fructe și legume. Prepară conserve, gemuri sau compoturi pentru depozitarea pe timpul iernii. Între timp vei putea acorda și îngrijirea necesară plantelor de pe pervazul ferestrei.

Recomandarea zilei

Luna s-a stabilit în Taur - un semn fertil care înzestrează tot ceea ce este plantat astăzi cu tulpini puternice, lăstari numeroși și rădăcini puternice. Recolta este substanțială, bine depozitată, dar nu este potrivită pentru semințe.Luna s-a stabilit în Taur - un semn fertil care înzestrează tot ceea ce este plantat astăzi cu tulpini puternice, lăstari numeroși și rădăcini puternice. Recolta este substanțială, bine depozitată, dar nu este potrivită pentru semințe.

Publicat de: 30 ian 2022
Vizualizări: 664
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier