Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 28 Iulie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Caracterisiticile zilei sunt de așa natură, încât numărul activităților favorabile în grădină sunt foarte limitate. În acest caz te vei putea concentra asupra distrugerii buruienilor și altor dăunători, tăierii lăstarilor uscați, a peluzei, sau culegerii recoltelor pentru depozitare.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Lucrări recomandate în grădina de legume: slăbirea și mulcirea solului, plantarea și colectarea semințelor, recoltarea legumelor precum ceapă, usturoi și cartofi timpurii. Poți efectua și procesele de irigare, fertilizare și tăiere.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Aceste lucrări sunt recomandate și în grădina de flori. Este timpul potrivit pentru tăierea florilor în vaze și buchete, săparea bulbilor și pregătirea lor pentru depozitare.

post_thumb_preview
Pentru casă

Dacă poftești la produsele de patiserie, este timpul să te ocupi și de pregătirea lor. Ziua este ideală pentru activitățile de coacere și preparare a deliciilor pentru iarnă. Nu se recomandă plantarea florilor de interior, transplantarea, udarea sau fertilizarea lor.

Recomandarea zilei

Gemenii infertili, în care se află astăzi Luna, vor furniza plantelor azi rădăcini puternice, dar tulpinile lor vor fi slabe și vor necesita sprijin, iar fructele mici nu vor încânta cu un miros și gust strălucitor.

Publicat de: 30 ian 2022
Vizualizări: 717
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier