Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 29 Iulie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Este o zi perfectă pentru activitățile de curățare a grădinilor de buruieni, pentru înlăturarea plantelor bolnave și uscate, cât și pentru tăierile de modelare a coroanelor. Acordă atenție și gazonului.

post_thumb_preview
Grădina de legume

În grădina de legume vei putea colecta semințele și recoltele de cartofi timpurii, ceapă și usturoi pentru depozitare. Curăță culturile de castraveți și roșii de frunzele tufelor inferioare. Nu se recomandă procesele de irigare și fertilizare.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Lucrările recomandate în grădina de flori sunt slăbirea solului, plivitul, săparea bulbilor pentru depozitare, cât și adăugarea îngrășămintelor pentru soiurile care necesită stimularea dezvoltării. Florile tăiate pentru formarea buchetelor, își vor menține prospețimea timp îndelungat.

post_thumb_preview
Pentru casă

Dacă deții timpul necesar, azi e o zi favorabilă coacerii. Deliciile de patiserie vor fi realizate cu succes. Pentru plantele de interior, concentrează-te pe plantare și transplantare, însă evită curățarea și fertilizarea acestora.

Recomandarea zilei

Luna rămâne în Gemeni. Plantele plantate sub acest semn dezvoltă un sistem rădăcină puternic, dar tulpinile lor sunt instabile și au nevoie de sprijin. Recolta este redusă, fructele nu au un gust și o aromă strălucitoare.

Publicat de: 30 ian 2022
Vizualizări: 633
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier