Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 30 Iulie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Azi vor fi favorabile lucrările de plantare și transplantare a culturilor horticole, inclusiv a celor fructifere (pere, mere, prune, agrișe, căpșuni, coacăze etc.). Se pot efectua procesele de irigare moderată, tăierea crengilor moarte, precum și aplicare îngrășămintelor în doze mici.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Totodată este o zi bună pentru plantarea și transplantarea culturilor de legume. Ocupă-te și de irigarea, slăbirea solului cât și de plantarea culturilor interioare de castraveți, ridichi sau salate, ce pot fi crescute în ghivece, pe pervazul ferestrei.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Îți poți concentra atenția asupra plantării florilor bulboase, a trandafirilor și a plantelor ornamentale. Udarea se va face moderat, iar îngrășămintele se vor aplica în doze mici, pentru a evita supraalimentarea.

post_thumb_preview
Pentru casă

Uită de activitățile de coacere în bucătărie, ziua de azi fiind total nefavorabilă. Aplică sfaturile pentru îngrijirea grădinii de flori chiar și pentru plantele de interior, putând chiar să plantezi noi soiuri în ghivece sau acvarii.

Recomandarea zilei

Luna s-a mutat în Rac fertil. Puteți folosi acest timp pentru însămânțare, plantare, având în vedere că recolta fructelor gustoase și foarte suculente va fi abundentă, dar nepotrivită pentru depozitarea și obținerea semințelor.

Publicat de: 30 ian 2022
Vizualizări: 639
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier